As creation tapéták

AS Creation: Életet lehelünk a falakba

Amikor 1974-ben, mindössze négy alkalmazottal és egy jelképes „garázzsal” elindultunk, egyetlen küldetésünk volt: életet lehelni a falakba. Azóta hosszú utat tettünk meg. Ma az A.S. Création Nyugat-Európa vezető tapétagyártója. Otthon dekorációját illetően tapétáink innovatív tervezése világszerte emberek millióinak álmodik meg az ideális otthont.

A kezdeti idők óta jelentősen bővült termékpalettánk, amely mára dekoratív szöveteket is magában foglal. Ezzel is elősegítve küldetésünk teljesítését: inspirálni az embereket olyan tervezésekkel, amelyek erőfeszítés nélkül teremtenek különleges atmoszférát otthonaikban. Ezen dolgozunk szenvedélyesen, nap mint nap.

Az A.S. Création tapétái több mint egyszerű falburkolatok. Ezek a termékek az otthoni tér művészi átalakításának eszközei, amelyekkel kifejezhetjük egyéni stílusunkat és megteremthetjük a kívánt hangulatot. Legyen szó modern, klasszikus vagy extravagáns dizájnról, kínálatunkban mindenki megtalálja a neki tetsző stílust.

Különösen büszkék vagyunk arra, hogy innovációinkkal és fenntartható gyártási technikáinkkal piacvezetők vagyunk. Tapétáink nemcsak esztétikailag vonzóak, hanem környezettudatosan is előállítottak, biztosítva, hogy otthonaink szépsége ne menjen a bolygónk rovására.

Az AS Creation tapéták egyedülálló választéka lehetővé teszi, hogy mindenki megtalálja a tökéletes dizájnt, ami harmonizál otthona stílusával és atmoszférájával. Az általunk kínált széles termékskála magában foglalja a hagyományos papír alapú tapétáktól kezdve, a modern vinil tapétákig, amelyek különösen alkalmasak intenzívebben használt területek számára, mint például a konyha vagy a fürdőszoba.

Vállalatunk elkötelezett amellett, hogy folyamatosan bővítse kínálatát, és új, izgalmas kollekciókkal rukkoljon elő, amelyek megfelelnek ügyfeleink változó igényeinek. Folyamatosan keresünk új inspirációkat és trendeket, hogy tapétáinkkal még több otthont tehetünk különlegessé.

Fedezze fel az A.S. Création tapéta választékát, és hozza el otthonába a stílust, minőséget és innovációt, amelyekkel falai valóban életre kelnek. Látogasson el weboldalunkra, ahol megtekintheti aktuális katalógusunkat, és inspirálódhat a legújabb trendekből.