Decoprint

Miért válassza a Decoprint tapétáit?


A Decoprint tapétagyártó vállalatot 1983-ban alapították Belgiumban, és azóta is az innováció és a minőség jegyében gyártanak egyedi, magas minőségi szintű tapétákat. A vállalatot 2007-ben vette át Philippe Debruyne, aki az üzleti növekedést és fejlődést irányítja. Mára a cég két generációt foglal magában, rövid kommunikációs vonalakkal és rugalmas, ügyfélközpontú megközelítéssel büszkélkedhet.

Minőség és innováció a tervezéstől a gyártásig
A Decoprint minden egyes tapétája a leggondosabban válogatott alapanyagokból készül, a színek és a tervezés iránti szenvedélyünk minden egyes kollekciónkban tükröződik. Folyamatosan keresünk és fejlesztünk környezetbarát anyagokat és technikákat, hogy a jövő generációi is osztozhassanak szenvedélyünkben a gyönyörű tapéták iránt.

Környezettudatos gyártás
A Decoprint-nél tudatosan gondolkodunk a jövőn, ezért felelősségteljesen gyártunk környezetbarát döntések mellett. Minden papírunk felelősen kezelt erdőkből származik, és mindegyik tanúsítvánnyal rendelkezik. Az Ecodeco alapanyagok használatával PVC-mentes, környezetbarát termékeket kínálunk, vízbázisú tintáink pedig minimális környezeti hatással bírnak.

Miért érdemes a Decoprintet választani partnernek?

  • Teljes körű magas minőségű anyagválaszték, beleértve az öko alapanyagokat is.
  • A legújabb fejlesztések az analóg és digitális nyomtatásban.
  • Széles kínálat saját kollekciókból, a klasszikustól a modernig.
  • Megbízható partner a szerkesztők számára. Teljes stúdiótámogatás a tervezéstől a kész termékig.
  • Nagy rugalmasság a nyomtatási mennyiségek és a csomagolás tekintetében.

Küldetésünk és jövőképünkKüldetésünk, hogy inspiráljuk az embereket, pozitív érzelmekkel vegyük körbe őket eredeti terveink, színeink és anyagaink segítségével. Szakértelmünk és tudásunk megosztásával a legjobb eredményeket kívánjuk elérni ügyfeleink számára.

A Decoprint folyamatosan fektet be zelei létesítményeibe, lehetővé téve a vállalat számára, hogy a legapróbb részletekre is odafigyeljen és finomítsa azokat.

Válassza a Decoprintet, ha Ön is osztja elkötelezettségünket a minőség, innováció és fenntarthatóság iránt. Bízza tapétaigényeit egy olyan vállalatra, amely igazán törődik a részletekkel és ügyfeleinek elégedettségével.