Casamance

Fedezze fel a Casamance varázslatos világát, amely a francia textil- és tapétagyártás kiválóságának szimbóluma. 

Az újító szemléletükkel a Casamance felpezsdíti a kortárs bútorzatot, miközben időtlen terveket alkot, amelyek ígéretes klasszikusokká válnak a holnap számára. A tapéták készítésében szerzett szakértelmük páratlan, így ők az elsődleges választás azok számára, akik stílusosan és elegánsan szeretnék feldobni belső tereiket.

A Casamance kollekciói kiemelkednek finoman megmunkált színskáláikkal és változatos motívumaikkal, melyek gyönyörűen öltöztetik fel az építészeti tereket. A tapétáik a francia stílus eleganciájának lényegét testesítik meg, biztosítva, hogy minden design hozzájáruljon egy kifinomult és meghívó légkör kialakításához. Legyen szó modern esztétikát kereső terekről vagy a hagyományosabb beállítások melegségéről, a Casamance gazdag választékot kínál minden ízléshez.

Globális jelenlétével, amely az öt kontinenst lefedi, a Casamance jelentős lábnyomot hagy az enteriőr design világában, 15 leányvállalattal és olyan kiemelkedő városokban lévő bemutatótermekkel, mint Párizs, London és Culemborg. Ez a széleskörű elérhetőség aláhúzza elkötelezettségüket arra, hogy a legjobb francia stílust és minőséget hozzák el ügyfeleik otthonaiba világszerte.