Boras

Boråstapeter: Hagyomány és Innováció a Tapétagyártásban


A Boråstapeter neve több mint száz éve fogalom a tapéták világában. Waldemar Andrén alapította 1900-as évek elején azzal a céllal, hogy „minden svéd megengedhesse magának, hogy szebbé tegye otthonát tapétával.” Napjainkban, amikor már nemcsak Svédországban, hanem nemzetközi szinten is jelen vagyunk, a márkánk küldetése is kibővült: „Svéd örökségünk által inspirálódva, minden otthon számára készítünk tapétákat.”

A Boråstapeter büszkén tekint vissza több mint százéves múltjára, amely során folyamatosan olyan tapétákat készítettünk, amelyek megfelelnek a kor ízlésének és hosszú távon értéket képviselnek – nemcsak a falakon, hanem az emberek szívében is. Nálunk megtalálhatók a mai és a holnapi tapéta klasszikusai, amelyek stílusban és minőségben egyaránt kiemelkednek, valamint a hosszú élettartamot garantáló gyártási módszerekben is megmutatkoznak.

Értékeink és Elkötelezettségünk
A Boråstapeter mindig is az inspirálásra törekedett, legyen szó az általunk keltett pozitív érzelmekről, vonzó mintáinkról, színeinkről és anyagainkról, vagy tudásunk megosztásáról azokkal, akik szintén arra vágynak, hogy tapétával teremtsenek otthonos, személyre szabott teret. Büszkék vagyunk finom kézműves munkánkra és minőségi termékeinkre, amelyek a Borås-i Boråstapetfabrik tapétagyárral való együttműködésünk eredményeképpen születtek meg. Évek óta finomítjuk minden részletet a kreatív tervezési és gyártási folyamatokban, ami mindenben megmutatkozik, a papír gondos kiválasztásától kezdve az ökobarát nyomtatási technikákig, nem beszélve a minták iránti szenvedélyünkről.

Biztonságos Választás
A Boråstapeter tapétái közül választani biztonságos döntés. Széles tapétaválasztékunkkal mindenféle belső térhez és otthonhoz illő termékeket kínálunk, büszkén állítva, hogy termékeink univerzális vonzerővel bírnak. Legyen szó modern vagy hagyományos stílusról, nálunk mindenki megtalálhatja a tökéletes tapétát, amely otthona díszévé válik.

Az elmúlt évszázad során a Boråstapeter nemcsak Svédországban, hanem nemzetközi szinten is méltán vált az otthonteremtés meghatározó szereplőjévé. Tapétáinkkal nem csupán falakat díszítünk, hanem életre szóló emlékeket is formálunk, miközben fenntarthatóságra törekszünk. Bízunk benne, hogy termékeinkkel Ön is szebbé teheti otthonát, ahogy azt Waldemar Andrén egykor megálmodta.